Ett ögonblick ...

Gå tillbaka

Ungdomsmedlemskap i Djurens Rätt

Djurens Rätt arbetar för en värld där varje liv räknas. Genom att du blir medlem är du med och ser till att den visionen kan bli verklighet.

Tack vare dig kan vi tillsammans sätta press på politiker och företag att förändra lagar och anta policys för ett starkare djurskydd. Vi kan inspirera fler att göra djurvänliga val och informera allmänheten om djurens situation. Tack vare dig ser vi till att visionen om en värld där varje liv räknas blir verklighet.

Är du över 18år kan du bli månadsgivare och ge en gåva till arbetet för djuren. En liten extra gåva varje månad blir mycket när det är många som ger lite extra. Klicka här för att bli månadsgivare!

Tack vare dig kan vi tillsammans sätta press på politiker och företag att förändra lagar och anta policys för ett starkare djurskydd. Vi kan inspirera fler att göra djurvänliga val och informera allmänheten om djurens situation. Tack vare dig ser vi till att visionen om en värld där varje liv räknas blir verklighet. Är du över 18år kan du bli månadsgivare och ge en gåva till arbetet för djuren. En liten extra gåva varje månad blir mycket när det är många som ger lite extra. Klicka här för att bli månadsgivare!

1Mina uppgifter
Till exempel 010920-1234, används för att registrera ditt medlemskap och försöka hämta din postadress
Fyll i telefonnummer utan bindestreck eller mellanslag
4Välj medlemskategori
2Välkomstpresent ...
3Skicka medlemstidning och välkomstbrev till ...