Framsida
Medlemsforum med fokus på Djurens Rätts arbete för att främja växtbaserat.

Anmälan till Djurens Rätts medlemsforum våren 2024

Välkommen att anmäla dig till Djurens Rätts första medlemsforum för 2024.
Djurens Rätt anordnar ett medlemsforum i mars, där du som medlem har chansen att helt digitalt vara med och både lyssna till och också diskutera aktuella frågor med andra inom organisationen. Som medlem kan du skicka in din anmälan längre ner på denna sida.

När?

Söndagen den 10 mars, klockan 10:30 - 12:00.

Hur?

Medlemsforumet äger rum digitalt via Teams. Länk kommer två dagar innan forumet äger rum.

Vem?

Medlemsforum är som det låter, ett forum för medlemmar i Djurens Rätt. Inga andra förkunskaper, utöver just medlemskap, krävs!

Varför?

Djurens Rätt är en medlemsorganisation och det är medlemmarnas kloka idéer och finurliga funderingar som tillsammans gör Djurens Rätt till en starkare kraft för djuren. Det här är ett utmärkt tillfälle där du som medlem kan bekanta dig mer med Djurens Rätt och se hur du kan fördjupa ditt engagemang inom organisationen.

Program

Under detta medlemsforum dyker vi ner i Djurens Rätts arbete för att främja växtbaserat. Medverkar gör Cecilia Mille, sakkunnig i hållbarhetsfrågor hos Djurens Rätt som berättar mer om organisationens politiska påverkansarbete för en vegovänlig livsmedelspolitik. Medverkar gör också Rebecca Johansson, ansvarig för Välj Vego som berättar mer om hur arbetet med att inspirera konsumenter till en djurvänlig livsstil ser ut. Under det digitala medlemsforumet kommer du även få möjlighet att diskutera kring vego tillsammans med andra djurvänner. Varmt välkommen med din anmälan!

Medlemsforumet presenteras i samarbete med NBV.

1Dina uppgifter
Till exempel 040415-1234, används för att registrera medlemskapet och försöka hämta din postadress.
Fyll i telefonnummer utan bindestreck eller mellanslag.
2Adressuppgifter:
3Alternativ ...

 

Innan du går vidare behöver du fylla i din information ovan

För att kunna registrera din anmälan och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.