Framsida
Bilden laddas

Sverigeturné med Tobias Leenaert – Så skapar vi en vegansk värld

Tobias Leenaert, veganstrateg och författare till boken Så Skapar vi en vegansk värld – ett pragmatiskt förhållningssätt (2022, Trinambai)kommer nu till Sverige på föreläsningsturné!

Scrolla ner för att komma till anmälan!

Introduktion

Leenaerts bok handlar om strategiskt förändringsarbete för att skapa en vegansk värld – en värld där djur inte utnyttjas. Lanseringen av boken i Sverige har möjliggjorts av Djurens Rätt. Leenaerts föreläsning tar avstamp i hur djurrättsrörelsen syfte är ett av de viktigaste i vår samtid. Han kommer gå in på vilka verktyg som är mest effektfulla när det kommer till att stoppa djurs lidande, hur vi som rörelse kan arbeta än mer strategiskt tillsammans och hur vi gör för att inte tappa hoppet!

Biljett

Föreläsningen är gratis för dig som medlem. Inte medlem? Bli medlem idag! Eller swisha valfri summa för att gå på föreläsningen. Du kan också bli medlem eller swisha för biljett på plats.

Turnéschema 


Måndag 13 mars - Umeå 

Onsdag 15 mars - Stockholm 

Torsdag 16 mars - Linköping 

Fredag 17 mars - Lund 

18 mars - Malmö

Föreläsningarna i Umeå, Malmö och Stockholm sker i samarbete med studieförbundet NBV.


1Dina uppgifter
Till exempel 030929-1234, används för att registrera medlemskapet och försöka hämta din postadress.
Fyll i telefonnummer utan bindestreck eller mellanslag.
2Adressuppgifter:
3Alternativ ...

 

Innan du går vidare behöver du fylla i din information ovan

För att kunna registrera din anmälan och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.